BEMUTATKOZIK A GLB KFT.


Cégünk 1989-ben alakult és 1996 óta GLB Alkatrészgyártó és Szerelőipari Vállalkozási Kft. néven működik.

A tulajdonosok az alakulástól kezdve vezető beosztásban, szakmai hozzáértéssel és tapasztalattal segítették a cég fejlődését. Az elmúlt 27 év kitartó munkájának eredményeként, folyamatos fejlesztésekkel elértük, hogy a GLB Kft. a régió egyik legfelkészültebb alkatrészgyártó vállalata lett. Cégünk kezdeti fő profilja az olajipari- és a gumigyári fémalkatrészek gyártása volt. Pályázatok igénybevételével folyamatosan bővítettük a gépparkunkat és ezzel együtt a tevékenységi köreinket is. Létrehoztunk egy lézervágógépekkel és élhajlítókkal felszerelt lemezmegmunkáló részleget, illetve egy fa nyílászárókat gyártó asztalosüzemet, melyek segítségével szélesebb körű szolgáltatást nyújthatunk Ügyfeleinknek.

TELEPHELYFEJLESZTÉS


A GLB Kft. közel 3000 m2-es új gyártócsarnokokat és irodát hozott létre Szegeden, a Tompai kapu út 4. szám alatt. Tekintse meg time-laps videónkat új telephelyünk megépüléséről!
További pályázati információkért kattintson az alábbi gombra!

MINŐSÉGPOLITIKÁNK


Tevékenységeinket jó minőségű, korszerű technikai háttér, vállalatirányítási rendszer és 120 magasan képzett szakember segíti. Megrendelőink igényeinek megfelelően 1996 óta támogatja hibamentes működésünket az ISO 9001 szabvány szerinti minősítésünk.


MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

KAPCSOLAT

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT BIZALOMMAL!


Részlegvezetőink, projektmanagereink készséggel állnak rendelkezésére további információval, felvilágosítással és ajánlatkészítéssel!
KAPCSOLATFELVÉTEL